Kia Xceed - X for Crossover og Xceed Expectations.

Ny Kia Xceed

Kia Xceed Haderslev

Ny Kia Proceed
Kia picanto brochure

Xceed Expectations

Kia Xceed... Der er leget med ord og bogstaver her. Kia Ceed er én af Kia's mest solgte modeller, og bilen der både er en komfortabel familiebil og en frisk og sportslig vogn er elsket for netop sin alsidighed og mange muligheder. 

Og så er det Xceed!

Ja, det er en ordleg, der antyder, at Xceed har lidt mere. At den overgår forventningerne.

Det er dog ikke blot en ordleg - Den har noget at have det i

X'et i navnet har flere betydninger:

Xceed - X for CrossOver

Den nye Kia Xceed er højere end Ceed. Den er dog ikke så høj som Kia Sportage, der er en fuldblods SUV. Den ny Kia Xceed lægger sig mellem den klassiske sedan og SUV'en. Derfor navnet Crossover. 

Xceed er Sportslig, frisk og fyldt med køreglæde, og den udfordrer din opfattelse af, hvad en bil er. 

Ny Kia Xceed bagendeEr det en familiebil, en sportsbil, en SUV eller er den en coupé?

Bilens silhuet skråner elegant nedad mod bagenden, men set bagfra har den en energisk og sportslig bagende, der får den til at se ud, som om den altid er på vej mod noget nyt og spændende. Og den vil gerne have dig med. 

Rummeligt og fleksibelt bagagerum

Bagagerummet har en kapacitet på 426l. Kia har dog valgt at forsyne modellen med et praktisk 40-20-40 splitbagsæde, der åbner op for en fleksibilitet og rummelighed, som blot understreger Xceeds kvaliteter. Lægges bagsædet ned, rummer bilen 1.378l i bagagemrummet. 

En lækker og praktisk finesse er bagagerummets bund, der kan hæves, så der dannes et "skjult rum" under bunden, hvor du fx. kan lægge de ting, som har en tendens til at trille rundt eller rode bag i bilen. (Der er dog ikke plads til svigermor. Vi har prøvet!)

Vil du gå all in på lækre features og praktisk anvendelse, kan bilen leveres med elektrisk bagagerum, der åbner automatisk, når du går hen til bilens bagende og har nøglen i lommen. 

Xceed Safety!

Den Ny Kia Xceed 2019 model er fyldt med DRIVE WiSE teknologi. 

  • FCA - Frontkollisionsassistent
  • Bakkamera
  • HBA - Fjernlysassistent
  • Intelligent fartpilot
  • SPA - Parkeringsassistent
  • BCW - Blind vinkel assistent

Du kan læse mere om Kia's DRIVE WiSE teknologier her. 

Komfort og køreglæde

Kia Xceed har en behagelig indstigningshøjde. Du sætter dig ind i bilen. Ikke ned i eller op i. Der er rigtig fin plads ved indstigning, og udsynet fra førersædet giver en god fornemmelse af overblik og kontrol. 

Har du brug for at ændre siddestilling eller sædets position under kørslen, har bilen berøringsfølsom betjening, så du nemt kan indstille uden at fjerne blikket fra vejen i længere tid end højst nødvendigt. 

Xceed har en evne til at friste til mere sportslig kørsel. Vælger du DCL modellen får du endda DriveMode Select, hvor du kan vælge mellem normal og sportslig kørsel. En mere sportslig og frisk kørsel kan øge støjen fra vejene på dækkene. Xceed er meget praktisk udstyret med ekstra isolering i bunden, så vejstøj reduceres. 

Samtidig er affjedringen forbedret, og du vil opleve en høj grad af komfort og behagelighed under kørslen. 

Kabinen kan leveres med læderindtræk og frække gule detaljer.

Som ekstraudstyr kan vælges trådløs opladning til mobiltelefonen,  12,3” Supervision-instrumentenhed, der giver dig det fulde overblik - også over indkommende opkald på telefonen og et 10,25” navigationssystem. 

Er du til god lyd på farten, kan du tilkøbe et JBL Premium-soundsystem med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi, der giver dig en suveræn lydoplevelse i bilen. 

Udstyrsmodeller

Kia exceed provision

Kia xceed comfort

Kia xceed comfort edition

Kia Xceed Premium

Privatleasing af Kia Xceed

Der er flere gode grunde til at vælge privatleasing af Kia Xceed. Du slipper for det værditab der sker, når du kører en helt ny bil over en periode på 3 år. Du har hele tiden overblik over dine udgifter og når din leasingperiode udløber, kan du skifte til en ny model.

Læs mere om Kia Privatleasing og se alle modeller her

 

 

 

 

Vil du booke en prøvetur?

Ring til os på 73 54 13 32 eller send en mail til HFF@fjord-frandsen.dk