Ny Kia Sportage: Mærk motoren og nyd designet. Book Prøvetur

Ny Kia Sportage

Oplev ny Kia Sportage hos Fjord-Frandsen biler i Haderslev

Har du prøvet den ny Kia Sportage?

Med den ny Kia Sportage opdager du virkelig, hvorfor Kia er blevet et så populært. Du får rigtigt meget for pengene, og det gælder i høj grad også i Sportage, der siden lanceringen er blevet Kia’s mest solgte model i både Europa og resten af verden.

Book din prøvetur allerede nu – Ring 73 54 13 32

Kia Sportage skal ganske enkelt opleves. Du skal mærke motoren, nyde designet og fornemme, hvordan kabinen er indrettet, så med fokus på køreglæde og komfort.

Imponerende omgivelser

Når du overvejer at købe en bil som Sportage, har du med stor sandsynlighed et kørselsbehov, hvor du tilbringer mange timer i din bil. Derfor må bilen gerne føles som dit andet hjem.

Uanset hvilken udgave af Sportage du vælger, er maksimal komfort, plads og anvendelighed i fokus.

Du skal sidde ordentligt på turen, med god lændestøtte og mulighed for at køles af på de varme dage og blive varmet på de kolde dage.

Få en uforpligtende prøvetur. Ring til os nu på 73 52 13 32

Praktisk teknologi

Den ny Kia Sportage er udstyret med praktisk teknologi, der gør vejen og hverdagen lettere for dig.

Kia Connected Service holder dig hele tiden opdateret om trafikken forude, og hjælper dig med at nå frem så let som muligt.

Med Android Auto og Apple CarPlay er din telefon hele tiden forbundet til bilens system, så du ikke mister fokus og behøvet at fjerne blikket fra vejen. Nogle modeller har endda trådløs opladning til din telefon, så du altid er sikker på at have tilstrækkelig strøm på telefonen.

Meget mere sikkerhed

Hvis ikke du allerede nu har lyst til at opleve den ny Kia Sportage, så får du det, når du hører om teknologien, der ikke bare gør din køretur til en leg, men oven i købet en meget sikker leg.

Bilen har intelligent fartpilot, der automatisk følger trafikkens opbremsninger og acceleration. Skulle noget uventet pludselig krydse din vej, registrerer bilens automatiske nødbremsning at den skal bremse, og systemet reagerer hurtigere end du kan nå at reagere.

Det virker næsten som om bilen kan køre sig selv, men hvis du tror du får lov at være ukoncentreret, så tro om igen. Den ny Kia Sportage leveres med DAW – et træthedsregistreringssystem – der ud fra forskellige faktorer i din adfærd registrerer, hvis du er ukoncentreret eller er blevet træt. Herefter sender bilens system en advarsel til dig om, at du udsætter dig selv for fare.

Er du overbevist nu?

Hvis du ikke allerede kender Fjord-Frandsen Biler og teamet i huset, så ved du måske ikke, at vi er helt tossede med Kia. Og vi er helt vilde med den ny Kia Sportage.

Derfor vil vi gerne have lov at invitere dig ind forbi, så du kan få lov at opleve, at det vi fortæller her, faktisk slet ikke dækker oplevelsen af at køre i Kias mest populære model.

Ring til os nu. Så er vi sikre på, at vi har en model hjemme du kan prøve. Og vi er naturligvis – som altid – klar på en snak om biler og en kop kaffe.

Book prøvetur nu: 73 52 13 32