Ny Kia Ceed | Køb, finansiering & leasing | Fjord-Frandsen Biler

Ny Kia Ceed

Ny Kia Ceed 2019

Ny Kia Picanto garanti
Kia picanto brochure

Oplev den ny Kia Ceed 2019

Kia Ceed er en af Kia's mest populære modeller - og det er ikke uden grund, for her får du en bil, hvor der ikke er langt fra fornuftig familiebil til kvik frækkert – og nu er den kommet i en helt ny 2019 version.

Lidt mere sporty

Den ny Kia Cee’d 2019 model har fået en ansigtsløftning. En af dem der lægges mærke til, og som får anerkendende løftede øjenbryn. Udseendet er blevet mere dynamisk. Mere frisk og mere sporty.

Men det er ikke kun udseendet, der er blevet mere sporty. Det er bilen, motoren og gearkassen også. Bilen fås med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som også har DMS - Drive Mode Select – hvor du kan vælge en mere sporty kørsel.

Lidt mere forbundet

Din bil skal matche din hverdag. Den skal være praktisk, og du skal ikke miste forbindelsen til virkeligheden, selvom det er fristende, når du sidder i en lækker bil.

Med Kia Connected Service er du lidt mere forbundet. Din telefon kobler automatisk på bilens system, og med den trådløse mobiloplader, løber du aldrig tør for batteri på telefonen.

Meget mere sikker

Du har rigtig god grund til at føle dig mere sikker i den ny Kia Ceed. Og mindre stresset. Der er nok at stresse over i hverdagen, så din Kia skal gerne være dit fristed. Derfor er Cee’d udstyret med adskillige Drive Wise Teknologier:

  • Vognbaneassistent (LKA)
  • Intelligent fartpilot (SCC)
  • Lane Following Assistant (LFA)
  • Front Kollisions Assistent (FCA)
  • Træthedsassistent (DAW)

Kia Ceed fås i flg. udstyrsvarianter

Ny Kia ceed 5d

Ny Kia ceed udstyrsvarianter

Derudover rummer Kia Ceed failien naturligvis også flg. modeller:

Ny Kia Cee'd i Sønderjylland

Leder du efter en ny Kia C'eed i Sønderjylland, er det oplagt at kigge forbi os.

Vi er centralt placeret i området, i det nordlige Haderslev, helt op ad hovedvej 170 og kun få kilometer fra motorvejen.

I vores showroom finder du alle Kia's modeller og du er velkommen til at komme og prøvekøre en ny Kia Cee’d eller en af de andre modeller. Vi har også altid et stort udvalgt af flotte brugte biler, hvis du fx er på udkig efter en brugt Kia Ceed.

Se vores brugte biler her.

Privatleasing af Kia Ceed

Flere og flere vælger at privatlease deres bil. Der er en sikkerhed i privatleasing, som du ikke på samme måde får, når du ejer din bil. 

Når du vælger at lease din bil, er den på en måde "vores", men du betaler for at låne og bruge den i en bestemt periode. Da bilen tilhører os, er det også os, der står for al service og vedligehold. Det vil sige, at hvis du pludselig oplever, at den siger en "ny lyd", eller en aller anden lampe mod forventning pludselig lyser i instrumentbrættet, så skal du ikke bekymre dig om en uforudset værkstedsregning. Du ringer bare til os, kommer ind forbi med bilen, og så klarer vi det. 

Du skal heller ikke bekymre dig om det værditab der altid er på en ny bil, og hele din biløkonomi lægger i faste rammer som en del af aftalen. 

Det vindende argument for mange er dog, at de på den måde altid kan køre i en NY bil, og at de hvert tredje år sikrer sig, at den bil de kører i, lever op til den udvikling der har været, særligt på energiområdet. 

De modeller vi har udvalgt til privatleasing giver dig også en fordel ift. at eje din egen bil: Du får nemlig RIGTIGT meget udstyr med i pakken. 

Prisen for privatleasing af en Kia Ceed afhænger af dit årlige kilometerforbrug. Vores leasingaftaler på C'eed løber over 36 måneder og spænder fra 15.000 til 30.000 km pr. år. 

Klik på hvert billede for at hente PDF med detaljer om Privatleasing på den enkelte model.

privatleasing Kia ceed

privatleasing kia ceed active

privatleasing kia ceed 1.4 t-gdi

 

Finansiering af ny Kia Ceed med All Inclusive

Hos os får du altid en god handel, men hvis du gerne vil have at det også skal være ekstra nemt og overskueligt fremover, så tilbyder vi dig et bilkøb med All Inclusive.

All Inclusive betyder, at du får det hele på én regning: Finansiering, forsikring, serviceaftale og - hvis du skulle få brug for det - lånebil. Den endelige pris pr. måned afhænger lidt af model, udstyr og om du bytter med din gamle bil, men giv os et kald, så finder vi den rigtige pris til dig, så du er sikret overskuelighed i budgettet fremover.

Læs mere om Kia All Inclusive her.

Læs også, hvordan du kan få 15.000 kr for din gamle bil.

Ny Kia Cee'd SW til den pladskrævende familie

Den ny Kia Cee'd er populær - både pga dens ydeevner, Kia's gode garanti og ikke mindst på grund af det frække udseende. Ingen af delene skal du gå på kompromis med, hvis du har brug for en større model, og vælger at købe en ny Kia Cee'd SW i stedet for.

Her får du samme lækre bil - bare med mere plads.

Ny Kia Ceed SW