Fremtidens familiebil: Kia Optima SW PHEV. Kom ind og oplev den.

Kia Optima SW PHEV

Ny Kia Optima SW PHEV

Fremtidens familiebil

Kia Optima SW PHEV er fremtidens familiebil. Den er praktisk - ikke alene for familien men også for miljøet. Ikke noget med at gå på kompromis. I denne smukke hybrid får I både stil, komfort, køreglæde og I gør miljøet en stor tjeneste. Bilen er perfekt til familien, der gerne vil hjælpe til at skåne miljøet og sikre fremtiden, og som stadig har brug for at have en rigtig god bil til de lange strækninger. 

Rummer hele familiens liv

Bilens store og rummelige bagagerum har plads til hele familiens fritid, og kør-selv-ferier bliver intet problem. I tilfælde, hvor der er brug for mere plads, kan split-bagsædet klappes forover efter behov. 

Kabinen er markant og behageligt indrettet, med god benplads, lækker lyd, stemningsbelysning, rullegardiner på bagsædet og meget mere. 

Masser af sikkerhed

Ligesom de øvrige Kia Optima modeller, er Optima SW PHEV rigt udstyret med elektronisk sikkerhed, der hjælper dig i trafikken. 

  • Bakkestartsassistenten hjælper dig, så bilen ikke ruller, når du sætter i gang på en bakke
  • Elektronisk stabiliseringskontrol hjælper med at holde kontrollen, hvis ét eller flere hjul mister vejgrebet
  • Vejbaneassistenten sørger for, at hvis du uforvarende kommer til at skifte vejbane, så bliver du gjort opmærksom på det.

Læs meget mere om modellen og al dens sikkerhed på Kia Motors danske hjemmeside

Du kan også kontakte os med det samme for en prøvetur. 

Plug-in Hybrid

PHEV står for Plug In Hybrid Vehicle. Det betyder, at du kan stille bilen til opladning, og køre de mindre ture - op til 66 km - på el, før bilen skal lades op igen. 

Ud over batteriet er bilen udstyret med en 2.0 liters GDI motor med 164 hestekræfter. Når bilen udelukkende kører på strøm, yder den 68 hestekræfter, og når de to motorer arbejder sammen, kommer vi op på 205 HK. 

Kia Optima SW PHEV

Kom ind og prøv Kia Optima SW PHEV

Har du lyst til at prøve, hvordan fremtidens familiebil føles at køre i, så kom ind forbi Fjord-Frandsen Biler i Haderslev. 

Oplev komforten i kabinen og tag endelig familien med, så de kan dele oplevelsen med dig, og mærke den enorme plads på bagsædet. 

Ring eller skriv til os med det samme, så vi er sikre på, at vi har en bil hjemme, som du kan prøve. 

Kia Optima SW PHEV 2019