Kia EV6 - Oplev den hos Fjord-Frandsen Biler i Haderslev

Kia EV6

EV6 banner

 

Ny Kia Picanto garanti

KIA'S EKSKLUSIVE
7 ÅRS GARANTI

| Flere detaljer

 Rækkevidde op til 510 km

 Lynhurtig opladning

 0-100 km/t på 3,5 sekunder (GT-modellen)

 

 

Kia EV6 - Kia's første dedikerede elbil.

EV6 er den første dedikerede elbil vi ser fra Kia. Tidligere har de grønne modeller fra Kia været bygget på den samme platform, som modellen med en konventionel motor. 

Kia kalder den nye platform for Electric-Global Modular Platform - eller: E-GMP. Platformen er flad, hvilket betyder, at kabinen designes med en flad bund (i modsætning til tidligere modeller) og dette gør det muligt at indrette for- og bagsæder på forskellige måder. Selvom EV6 set  udefra synes meget kompakt, har den en akselafstand på 2.900 mm akselafstand og dermed en kabineplads svarende til mange mellemstore til store SUV'er.

Det er altså en bil med rigtig fornuftig plads til dig og dine passagerer. 

Kia EV6 interiør

Panorama-skærm og Head Up Display

Foran dig på dashboardet finder du en dobbelt panoramaskærm i høj opløsning, der giver et tydeligt overblik over bilens intuitive menuer og den meget brugervenlige grænseflade.

På vinduet over skærmen projiceres et diskret AR Head-Up Display på forruden. Det minimerer behovet for at fjerne øjnene fra kørselsretningen, uden at det dog forstyrrer udsynet fra førersædet.

Interiør der inspirerer

Sæderne kan du få i hhv. ruskind, kunstlæder eller - hvis du vil gå all in på bæredygtighed - genanvendte plastflasker.

Når Kia ønsker at være blandt de førende, når det kommer til "grønne biler", så handler det ikke kun om drivkraften i den enkelte bil, men også om det samfund, som bilen er en del af. Derfor har man valgt at anvende genanvendte plasticflasker i fremstillingen af den behagelige tekstil, der anvendes til sæderne i bilen. 

Op til 1600 kg på krogen

Er du bange for at skulle gå på kompromis med trækkraften, når du får en elbil?

Kia EV6 fås med en imponerende maksimal anhængervægt på 1.600 kg. Det betyder altså, at du kan tage på kør-selv-ferie med familien uden at skulle tænke på emissioner. 

Trækkraften er naturligvis afhængigt af model, men spørg din forhandler, og prøv den model, der passer bedst til dit behov. 

Kia EV6 har et opladningssystem på 800V, der kan oplade lynhurtigt, når du har brug for det. Når du vælger den hurtige opladning, kan du tanke 100km på 5 minutter. Du kan oplade fra 10-80% på mindre end 18 min.

En kørende powerbank

EV6 er udstyret med en funktion, der gør bilen til en nem, transportabel strømforsyning til din dagligdag eller dine fritidsaktiviteter. Bilen kan levere op til 3,6 kW strøm, så den kan bruges som nødstrømforsyning til dit hjem. Den kan også fungere som transportabel generator til dine udendørs aktiviteter.

("Hva' så unger? Skal der strøm til mobilen?")

Batteriet i EV6 på 77,4 kWh giver en rækkevidde på op til 510 km ved en fuld opladning. Der er længere tid mellem opladningerne – og du skal derfor bruge mindre tid på at oplade bilen og kan bruge mere tid på dig. EV6 fås også med 58 kWh-batteri, som er tilstrækkeligt til at dække alle kørselsbehov. Baghjulstrækversionen er med én enkelt elmotor, og firehjulstrækversionen har to elmotorer, som får dig frem til dit mål uanset vejrforhold eller terræn

Kom ind og få en prøvetur!

Vi blev nærmest løbet over ende, da vi fik to EV6'ere hjem til butikken. Den har virkelig været ventet med stor spænding, og nu, hvor bilerne er blevet prøvekort, er begejstringen heller ikke til at tage fejl af.

Vil du også prøve?

Så kom ind til os. 

Ring til os på 73 54 13 32

Du kan også læse pressemeddelelserne vedr. EV6 her:

30. marts 2021: Kia EV6 redefinerer grænserne for elektrisk mobilitet

12. maj 2021: Kia EV6 – en holistisk og intuitiv oplevelse skal inspirere enhver køretur