Kia E-Niro - Helt elektrisk SUV med op til 455 km rækkevidde.

Kia E-Niro: Elektrisk SUV med stor rækkevidde

Bemærk: Der har været så stor rift om E-Niro, at den desværre ikke kan være hjemme til vores åbent hus d. 9. og 10. marts.

Men kom fordi alligevel og oplev den ny Kia ProCeed 2019 med det ikoniske shooting brake design.

Hold øje med vores Facebook side. Så snart vi har E-Niro hjemme, kan der bookes prøvetur. 

Kia E-Niro - En usædvanlig kraftig elbil

Den nye fuldt elektriske Kia E-Niro har en rækkevidde på helt op til 455 km og ikke mindre end 205 HK.

Den sporty SUV brillierer samtidig ved at være Danmarks billigste el-bil, og det er ikke uden grund, at Kia forventer op til et års leveringstid på bilen, pga. den høje efterspørgsel. 

3 modeller - 3 udstyrspakker

Den nye Kia E-Niro fås i 3 forskellige modeller, med forskellige udstyrs- og batteripakker. 

Vision modellen fås fra 279.999,- kr og kommer med den lille batteripakke. 39,2 kWh og 136 HK. Til gengæld er der allerede i den "billigste" model en imponerende udstyrs- og sikkerhedspakke, med både adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, automatisk nødbremse, fodgængergenkendelse og træthedsregistrering. 

Comfort modellen fås med den store batteripakke på 64 kWh, der har en rækkevidde på 455 km. Derudover har modellen en lidt mere luxuriøs udstyrspakke, med bl.a TomTom Liveservice og ECO driving funktioner i navigationen.

Advance modellen giver lige det lille ekstra til køreoplevelsen, med parkeringssensor foran, sædevarme i bagsæderne og trådløs telefonopladning. 

Se forskellen på de tre modeller her

Opladning af Kia E-Niro

I en standardlader tager en fuld opladning af Kia E-Niro med den store batteripakke 9,5 timer. Vælger du i stedet en 100 kWh oplader, kan du på under en time oplade batteriet til 80%.

Oplev Kia E-Niro hos Fjord-Frandsen i Haderslev

Har du lyst til at prøve Kia E-Niro, så kom ind forbi vores udstilling i Haderslev. Vi har kun en enkelt demo-model stående, så sørg for at kontakte os, inden du kigger forbi, så vi kan være sikre på, at bilen er hjemme til en demo-tur. 

Kontakt os nu

Kia E-Niro Fjord-Frandsen Biler Haderslev