Fiat Erhvervsbiler

Fiat Erhvervsbiler

Fiat varebiler

Har du brug for en ny erhvervsbil?

Vi kommer til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi laver den bedste løsning til dig, dine medarbejdere og dit firma. 

Du kan også leje Fiat Professionals modeller, hvis du for en kortere periode har brug for en varebil til firmaet. 

Ring til os med det samme: 

73 54 13 31

 

Salg af Fiat Erhvervsbiler

Hos Fjord-Frandsen Biler vil vi være områdets førende, når det gælder salg af Fiat erhvervsbiler. 

Vi har indgående kendskab til de forskellige modeller og kender mulighederne, uanset hvilken branche bilen skal bruges til. Den kendskab og erfaring vil vi gerne bruge på at sikre, at du får lige præcis den bil, du skal bruge i dit professionelle liv.

Ny Fiat Ducato

Fiat Ducato er en af de bedst sælgende erhvervsbiler i Danmark, og det er ikke uden grund, at den blev Danmarks mest solgte varebil i 2014. Den findes i mere end 2000 forskellige versioner, lastrummet fås i 8 forskellige størrelser og så kan bilen skræddersys til dine behov. 

I øvrigt er bilen den mest brændstoføkonomiske i sit segment.

Læs mere om Fiat Ducato og de mange muligheder her

Ny Fiat Talento

Fiat Talento kassevognen er til dig, der virkelig vil føle dig sikker på arbejde. Sikkerhed i driften, i økonomien og i kørslen. Talento er designet til at være praktisk og til at gøre det lettere for dig, at komme til, både når du skal ind i bilens lastrum, og når du kører rundt i byen. Store åbne døre giver nem adgang til lastrummet, og bilens minimale venderadius gør den til en oplagt bil i byen. 

Et fint udvalg af pålidelige og økonomiske motorer reducerer driftomkostninger og bilens sikkerhedssystem hjælper dig til en mere sikker arbejdsdag. Talento har ABS bremser med EBD og HBA, hill holder, ECS der overtager styringen i nødsituationer og selvfølgelig airbags til både fører og passager. 

Læs mere om Fiat Talento her.

Ny Fiat Fiorino

Fiat Fiorino er til dig, der ikke helt behøver Ducato'ens enorme eller Talento'ens store lastrum, men som stadig vil have en "varebil på business class". Det får du med en Fiat Fiorino varevogn. Her går du bestemt ikke ned på udstyr, og takket være MultiJet Euro 6-motorerne er driftsomkostningerne begrænsede, og du har en bil, som er miljømæssigt bæredygtig.

Læs mere om Fiat Fiorino og alle dens fordele her

Ny Fiat Doblò Cargo

Lille og vågen... Og meget rummelig. Med Fiat Doblò Cargo får du mere funktionalitet, bedre præstationer og mere værdi - og selvfølgelig god økonomi. Fiat Doblò fås med en motor til enhver opgave og vælger du Eco-Jet som ekstraudstyr, opnår du yderligere brændstofbesparelser, uden at gå på kompromis med ydelsen.

Læs mere om Fiat Doblò Cargo her

 

Fiat Professional's egen hjemmeside kan du også læse mere om andre modeller og muligheder, som vi naturligvis også kan være behjælpelige med.

 

Skal vi tage en snak om Fiat erhvervsbiler?

Har du spørgsmål til dine muligheder, eller kunne du tænke dig at se nærmere på Fiat Erhvervsbiler, så kontakt os endelig for en nærmere aftale. 

Arne Fjord-Frandsen

Telefon 26 73 13 33

AFF@fjord-frandsen.dk