Autoriseret Mitsubishi Værksted | Fjord-Frandsen Biler Haderslev

Autoriseret Mitsubishi Værksted

Autoriseret Mitsubishi Værksted

Fjord-Frandsen er autoriseret Mitsubishi værksted

Mitsubishi er kendt verden over for sin solide arbejdsomhed. Den er også kendt som en central del af Paris-Dakar Rally'et. Her er det efterhånden er blevet et velkendt syn, at se en Mitsubishi krydse mållinjen som den første, i verdens hårdeste off-road rally.

Og det siger rigtigt meget om Mitsubushi.

Det er en solid og slidstærk bil, og selvom Mitsubishi er mest kendt for deres Pick Up trucks, 4WD og SUV'er, laver de også biler i personbilsklassen, der lever op til de samme krav til kvalitet og styrke som de større modeller.

Hvad betyder det at være autoriseret Mitsubishi Værksted?

For at blive et autoriseret Mitsubishi værksted skal vi dels være uddannet i al den nyeste teknologi indenfor Mitsubishi. Vi har også forpligtet os på at leve op til de principper, som Mitsubishi Motors hviler på:

  • Virksomhedens ansvar overfor samfundet
  • Integritet og retfærdighed
  • Global forståelse gennem forretningen

Når du får din Mitsubishi serviceret hos os, sørger vi naturligvis for, at din bil altid er i bedste stand. 

Vi hjælper dig også med ny viden og sparring omkring sikker kørsel, dine børns sikkerhed i bilen. Og hvordan du kan føle dig tryg som Mitsubishiejer i hverdagen. 

Hvorfor vælge Fjord-Frandsen Biler.

Hos Fjord-Frandsen Biler i Haderslev er vi ikke bare autoriseret Mitsubishi værksted. Vi er også autoriseret i Kia og Fiat. 

Vi har valgt de tre bilmærker, som passer bedst til os, og det giver os en virksomhed, hvor du finder en solid kombination af

  • Japansk teknologisk ekspertise (Mitsubishi),
  • Italiensk charme og passion (Fiat) og - ikke mindst:
  • Koreansk familieforståelse (Kia og Kia family) 

- og ja, ikke at forglemme: Vores ægte sønderjyske mentalitet.

Det betyder, at du afleverer din bil hos et team af gæve sønderjyder, der har den bedste tekniske uddannelse, glimt i øjet og faglig stolthed og en holdning til, at du - når du handler hos os - er en del af "familien". 

Book en tid nu